Matruusi laukku - Mustavalkoinen

-80%

Kätevän kokoinen pikkulaukku, jonne mahtuu ne tärkeimmät mukaan: puhelin, avaimet, huulipuna ja kukkaro. Laukun koko on 19 cm x 23 cm. Säädettävä hihna 70-140cm. Suljenta vetoketjulla. Vuoritettu.

Laukku on valmistettu Matruusi hameen ja housujen leikkuujäämistä. Materiaali on 100% puuvillaa olevaa satiinia. Ompelen laukut itse työhuoneellani Turussa.

Saaristomeri-kuosi on luova piirrokseni Saaristomeren kartasta. Saarien muodot ovat saaneet inspiraationsa maanmittauslaitoksen Maastotietokannan 8/2018 aineistosta.

15,00 € 75,00 €

Materiaali:

Materiaali on 100% puuvillaa olevaa satiinia, joka on joustamatonta kudottua kangasta. Kankaan alkuperämaa on Peru ja se on digipainettu Aitoolla. Laukku on tuettu 100% puuvillaa olevalla kovikekankaalla. Vetoketju ja metallilenkit ovat teollisuuden ylijäämämateriaalia.


Hoito-ohje:

Värien kirkkauden kannalta on suositeltavaa pestä laukku 60°C. Värit eivät kuitenkaan lähde 40°C, joten voit huoletta pestä laukun myös alhaisemmassa lämpötilassa. Pese samansävyisten tekstiilien kanssa. Puuvillasatiini kutistuu pesussa 1-3%.


Valmistus:

Vuurranin vaatteet suunnitellaan, kaavoitetaan ja ommellaan Turussa. Vuurranin Veera Vuorenpää suunnittelee vaatteet ja niiden painokuosit sekä kaavoittaa vaatteet. Osan tuotteista hän myös ompelee itse työhuoneellaan, kuten juuri tämän laukun. Veeran esittelyn löydät täältä.