LÄPINÄKYVÄ TUOTANTO SUOMESSA

Vuurranin vaatteet suunnitellaan, kaavoitetaan ja ommellaan Turun seudulla, sillä haluamme vaalia kotimaista osaamista. Tavoitteenamme on täysin avoin ja läpinäkyvä tuotanto. Olen julkaissut kuitujen ja kankaiden ym. materiaalien alkuperämaan vaatemallien kuvauksessa sekä kootusti materiaalit osiossa, jos sen vain olen saanut selvitettyä. Välillä tämä on ollut haastavaa, sillä kangastoimittajat / valmistajat eivät uskalla kertoa alkuperämaata liikesalaisuuteen vedoten. Onneksi tämä on nyt vauhdilla muuttumassa. Kangastoimittajiksi olen valinnut ekologisiin / vastuullisiin kankaisiin ja toimintaan sitoutuneita yrityksiä.

Vuurran on yhden naisen, minun, Veera Vuorenpään, yritys. Suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit, kaavoitan vaatteet ja osan vaatteista myös ompelen. Vuurranin vaatteet sarjoo Erja Varsinais-Suomen Kaavapalvelu Oy:ssä. Erjan työhuone sijaitsee Kaarinassa alle 10km päässä Vuurranin työhuoneelta. Vaatteet valmistetaan yksittäiskappaleena Vuurranin työhuoneella tai pienissä sarjoissa alihankkijalla Turussa. Alihankkijallamme on pitkä kokemus alalta ja heidän työn jälki on todella laadukasta. 

Päädyin ompelemaan vaatteita myös itse, sillä haluan valmistaa vaatteita myös sinun omilla mitoilla. Voit tilata vaatteen juuri haluamallasi lahkeen, helman ja hihan pituudella tai kahden koon yhdistelmänä. Näin vaate sopii paremmin juuri sinulle. Ehkä pidät sitä siksi enemmän ja pidempään sekä pidät siitä hyvää huolta.


A L I H A N K K I J A T

KANKAAT:

🌿 Lebenskleidung GbR / Berlin, Saksa

🌿 Ecological Textiles / Roermond, Alankomaat

🌿 House of U / Someren, Alankomaat

🌿 Printscorpio Oy / Aitoo, Suomi


TARVIKKEET: 

✂ Teva-Team Oy / Turku, Suomi

✂ SNT-Group Oy / Tampere, Suomi

✂ Tuotenauha Oy / Lahti, Suomi

✂ Ratex Oy / Jätti-Rätti / Kaarina, Turku, Suomi

✂ Eurokangas Oy / Suomi