V U U R R A N


Vuurranin vaatteet ja asusteet suunnitellaan ja ommellaan Turussa vastuullisen muodin ja kiertotalouden arvojen mukaan. Vaatteiden tyylissä yhdistyy naisellisuus ja värikkyys ripaukseen särmää ja boheemeja vivahteita. Mallistoa inspiroi luonto, herkulliset värit, ekologiset kankaat sekä erilaiset elämän hetket. Haluan suunnitella vaatteita, jotka tekevät niin tavallisista arkipäivistä, kuin juhlahetkistä täydellisen. Malliston vaatteet onkin suunniteltu sopimaan moneen tilanteeseen toimistolta vapaa-aikaan ja arjen juhlahetkiin. Haluan valmistaa pitkäikäisiä vaatteita, joita haluat pitää joka päivä, uudelleen ja uudelleen. Sinun lempivaatteita. Vaatteita, jotka tuntuvat ihanalta päällä ja saavat sinut tuntemaan itsesi naiselliseksi ja upeaksi ❤


Kasvot Vuurranin taustalla

Heippa!!! 👋 Olen, Veera Vuorenpää, Vuurranin yrittäjä, suunnittelija, kaavoittaja, ompelija, malli, markkinoija, myyjä ja verkkokauppa vastaava. Olen yksinyrittäjä ja aika paljon tulee siis näin yrityksen alkuvaiheilla tehtyä itse. Valmistuin vaatemuotoilijaksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2015. Käy lukemassa blogin puolelta tarinani, miten minusta tuli vastuullisten vaatteiden suunnittelija.

Haluan suunnitella rohkeasti omaleimaisia käyttövaatteita, joiden jokainen yksityiskohta on huolella mietitty. Suunnittelutyylissäni naisellisuuteen yhdistyy ripaus särmää ja boheemeja vivahteita. Usein inspiraatio lähtee käyttötilanteesta, johon haluan suunnitella täydellisen asun tekemään tuosta hetkestä täydellisen. Tai oikeastaan monesta tilanteesta, sillä tavoitteeni on, että Vuurranin vaatteet sopisivat mahdollisimman moneen käyttötilanteeseen. Lisäksi inspiroidun suomalaisesta luonnosta ja mielenmaisemasta.

Seuraavaksi valitsen vaatteeseen sopivan kankaan, jonka jälkeen kaavoitan vaatteen. Kun ompelen ensimmäisen protokappaleen vaatteesta, suunnitelma herää henkiin ja saa kolmiulotteisen muodon. Useimmiten vaate tarvitsee useamman version, ennen kuin muoto on kohdillaan ja istuvuus täydellinen.