Ilmatar mekko - Ikimeri

-30%

Ikimeren Veen sävyissä, syvyyksistä kaiun kuulen - Mukaansa täältä saa vain rakkauden, kuuntele sydäntäsi ja vaali sen aarteita.

Helma hienoa turkkilaista luomupuuvillaa ja kyljillä puuvillatrikoota. Rinnalla samettista puuvilla velouria. 30⁰C hienopesu.

Valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Toimitusaika tilauksesta 2-3 viikkoa. Mittataulukon mukaisella koolla on normaali 14vrk palautusoikeus.  

Päälläni on koko S. Päivän mitat ovat RY 93cm, VY 73cm, LY 100cm ja pituus 164cm.

Valitse variaatio:

163,80 € 234,00 €

∞ 

Veen emo - Ikimeren veen valtiatar. Ilmatar sukeltaa taivaankannelta myrskyvän meren syliin Veen emoksi muuttuen. Veen emo nousee aaltona kalliorannan Loviattareksi. Väinätär, Vuolahatar, Ikimeren veen valtiatar. Minä olen ne kaikki. Luonto. Luontoni. Tuli, vesi, ilma, maa - luonnon elementtien kiertokulku. Kaikki virtaa yhdessä ja sulautuu toisiinsa. Muuttaa muotoaan. Syvältä maasta kohti ilmaa. Ilmatarta. Keveyttä, ilmavaa iloa.

∞  


Mittataulukko ja koko-opas:

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita olen käyttänyt kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisessä koko-oppaassa on ohje mittojen ottoon. Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko mekon mitta sinulle sopiva ja sellainen josta pidät.

OMILLA MITOILLA: Kirjoita tilauksen lisätietoihin tai laita viestiä veera@vuurran.fi, jos haluat tilata mekon pidemmällä tai lyhyemmällä helmalla. Voit kirjoittaa suoraan haluamasi pituuden tai esim. +10cm pituuteen. Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.Materiaalit:

Helma 95% GOTS-sertifioitua turkkilaista luomupuuvillaa, joka neulottu kankaaksi Portugalissa. Paino 170 g/m². Kyljet aavistuksen jämäkämpää puuvillatrikoota, jossa on 10% elastaania. Mekon rintaosa on joustavaa puuvillavelouria, jossa on 20% polyesteriä. 


Hoito-ohje:

30⁰C hienopesu. Silitys vain nurjalta. Ei suositella rumpukuivausta, eikä kloorivalkaisua. 

Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Kuosittele eli venyttele vaate mittoihinsa heti pesun jälkeen, kun vaate on vielä kostea. Saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa 2-5%.

Kuivaa vaate varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Raikasta vaate tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa vaatetta. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko vaatetta. Selkeästi likainen vaate kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty vaatteeseen.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää täältä.