Ilmatar mekko - Syvä meri

Loppuunmyyty

Veen emo - Ikimeren veen valtiatar. Metamorfoosin pyörteissä. Loviatar mekon uusia muotoja. Pidempää helmaa, ilmavampaa pääntietä. Syvältä maasta kohti ilmaa. Ilmatarta. Keveyttä, ilmavaa iloa. Ilmatar sukelsi taivaankannelta myrskyvän meren syliin Veen emoksi muuttuen. Veen emo nousee aaltona kalliorannan Loviattareksi. Väinätär, Vuolahatar, Ikimeren veen valtiatar. Minä olen ne kaikki. Luonto. Luontoni. Tuli, vesi, ilma, maa - luonnon elementtien kiertokulku. Kaikki virtaa yhdessä ja sulautuu toisiinsa. Muuttaa muotoaan.

Helmassa ja kyljillä puuvillatrikoota. Elämänvoima nousee elävästä maasta, liehuvasta tuulesta, aaltoilevasta vedestä ja tulen loimusta. Kyljilläni kallion vakaus, kaiken pohja, hengitys. Rinnallani samettista puuvilla velouria, siellä minne luova voima sisältämme nousee ja käsien, mielen sekä sydämen kautta voimme tuon luovuuden välittää maailmaan. 30⁰C hienopesu.

Valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Toimitusaika tilauksesta 2-3 viikkoa. Mittataulukon mukaisella koolla on normaali 14vrk palautusoikeus.  

Päälläni on koko S. Päivän mitat ovat RY 93cm, VY 73cm, LY 100cm ja pituus 164cm.

Valitse variaatio:

194,00 €

∞ 

Loviatar mekko on tehty Loviattaren voimasta, vakaudesta ja arvokkuudesta. Luovuuden alkuvoimaa, käärmevoimaa ja susinaisen villiä vapautta.

∞  


Mittataulukko ja koko-opas:

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita olen käyttänyt kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisessä koko-oppaassa on ohje mittojen ottoon. Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko mekon mitta sinulle sopiva ja sellainen josta pidät.

OMILLA MITOILLA: Kirjoita tilauksen lisätietoihin tai laita viestiä veera@vuurran.fi, jos haluat tilata mekon pidemmällä tai lyhyemmällä helmalla. Voit kirjoittaa suoraan haluamasi pituuden tai esim. +10cm pituuteen. Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.Materiaalit:

Helma ja kyljet puuvillatrikoota, jossa on 10% elastaania. Mekon rintaosa on joustavaa puuvillavelouria, jossa on 20% polyesteriä. 


Hoito-ohje:

30⁰C hienopesu. Silitys vain nurjalta. Ei suositella rumpukuivausta, eikä kloorivalkaisua. 

Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Kuosittele eli venyttele vaate mittoihinsa heti pesun jälkeen, kun vaate on vielä kostea. Saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa 2-5%.

Kuivaa vaate varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Raikasta vaate tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa vaatetta. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko vaatetta. Selkeästi likainen vaate kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty vaatteeseen.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää täältä.