Ilmari paita - Ikimeri

Iske tulta ilmarinta, välähytä Väinämöinen, selvälle meren selälle, laki lainehille. 

Ikimeren Veen sävyissä, syvyyksistä kaiun kuulen - Mukaansa täältä saa vain rakkauden, kuuntele sydäntäsi ja vaali sen aarteita. Helma luomupuuvilla-trikoota ja kyljillä puuvilla-trikoota. Rinnalla samettista luomupuuvilla velouria. 30⁰C hienopesu.

Suora istuva malli. Valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Toimitusaika tilauksesta 2-3 viikkoa. Mittataulukon mukaisella koolla on normaali 14vrk palautusoikeus.

Valitse variaatio:

142,00 €

∞ 

Iske tulta ilmarinta, välähytä Väinämöinen, selvälle meren selälle, laki lainehille.  

∞  


Mittataulukko ja koko-opas:

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita olen käyttänyt kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisessä koko-oppaassa on ohje mittojen ottoon. Paita on lähellä vartaloa istuvaa suoraa mallia. Valitse yhtä suurempi koko jos kaipaat paitaan väljyyttä. Mittaa sinulle sopivan paidan leveys ja vertaa mustalla pohjalla olevaan mittaan. Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko paidan mitta sinulle sopiva.

OMILLA MITOILLA: Kirjoita tilauksen lisätietoihin tai laita viestiä veera@vuurran.fi, jos haluat tilata paidan pidemmällä tai lyhyemmällä helmalla tai hihalla. Voit kirjoittaa suoraan haluamasi pituuden tai esim. +10cm pituuteen. Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.Materiaalit:

Helma 95% GOTS-sertifioitua turkkilaista luomupuuvillaa / 5% elastaania. Neulottu trikooksi Portugalissa. Paino 170 g/m². 

Kyljet aavistuksen jämäkämpää puuvillatrikoota, jossa on 10% elastaania.

Olka / rintaosa joustavaa velouria, joka on 100% GOTS-sertifioitua turkkilaista luomupuuvillaa. Velour-neulos on valmistettu Turkissa. Neliöpaino 285 g/m².


Hoito-ohje:

30⁰C hienopesu. Silitys vain nurjalta. Ei suositella rumpukuivausta, eikä kloorivalkaisua. 

Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Kuosittele eli venyttele vaate mittoihinsa heti pesun jälkeen, kun vaate on vielä kostea. Saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa 2-5%.

Kuivaa vaate varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Raikasta vaate tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa vaatetta. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko vaatetta. Selkeästi likainen vaate kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty vaatteeseen.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää täältä.