Veen emo - kaulakoru x rengas 40mm

-30%

Ääni joka loi Veen emosen. Veen emo -korusarja on saanut innoituksen Jukka Takalon vesireittien tuhatvuotista elämää luotaavasta Joki rakastaa jokaista soutajaa -laulusta ja suomalaisesta kansanrunoudesta. Jokisuistolla vaikutteiden kohtaamisesta syntyy uutta ja sinkun kannen luomisprosessin jälkimainingeissa syntyi Veen emo -korusarja.

"Missä on se peili, josta näet itsesi kokonaisena? Vedenkalvon heijastuksissa lymyilevä luonnottaresi? Heijastus jossa tulet ymmärretyksi läpi sielun syvän sinisen meren. Pohjattoman rakkauden perille asti. Väinämöisen kyynelten syntysijoille, josta virtaa uuden syntyyn ja luomiseen innoittava rakkauden henkäys."

Sirompi kehällinen Veen emo -kaulakoru yhdellä Väinämöisen kyyneleellä. Vaaleansinistä läpinäkyvää akryylia valkoisella digipainatuksella. Metallirenkaan halkaisija 4cm ja akryylin 2,8cm. Ketjun pituus 73cm. Metalliosat ruostumatonta terästä.

Valmistuu käsissäni Säkylässä, toiveillesi tarvittaessa räätälöitynä. Toimitusaika noin viikko.

29,40 € 42,00 €Materiaalit:

Veen emosen digiprinttaus akryylille ja laserleikkaus Laser Cut Studio.

Metalliosat ruostumatonta terästä. Ne toimitti Helmikauppa.


Hoito-ohje:

Puhdista varoen.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet ja korut valmistuu käsissäni Säkylässä, toiveillesi tarvittaessa räätälöitynä ja mitoillesi muokattuna. Lue lisää  täältä.