Kaiut paita - Auringon kulta (hukkakahvi värjätty)

"Hengitän auringon aikaa.
Puhallan ulos kaikki ajan kerrokset.
Menneen ja tulevan.
Jää vain tämä hunajainen hetki.
Ilman aikaa.
Taivaan valuuttaa.
Auringon kultaa.
Yhteys yli yheksän meren.
Tie täältä ikuisuuteen."

Natural Indigo valmistaa Pauligin paahtimon kahvin valmistuksessa syntyvästä jätteestä luonnollisia väriaineita, joilla tämä villaneulos on värjätty. Interlock-neulos on 100% mulesing-vapaata merinovillaa, joka on värjätty ja neulottu Suomessa. Erittäin joustavaa keskipaksua neulosta 250 g/m². Pesu käsin max 30⁰C tai koneessa villapesuohjelmalla.

Yhden koon poncho-henkinen vaate. 

Valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Toimitusaika tilauksesta 2-3 viikkoa. Mittataulukon mukaisella koolla on normaali 14vrk palautusoikeus.

Kuvauspäivän mittani: rinnanympärys 93cm, vyötärö 73cm, lantio 100cm ja pituus 164cm.

Valitse variaatio:

207,00 €

∞ 

12 askelmaa rinnallasi, päällä sydämen, kuiskii kaikuja ikuisuudesta, muotoja kaukaa muinaisuudesta.

∞  


Mittataulukko ja koko-opas:

Yhden koon poncho henkinen vaate laatikkomaisella siluetilla. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko helman mitta sinun vartalollesi sopiva.

OMILLA MITOILLA: Ompelen nämä paidat pääsääntöisesti tilauksesta, joten erilaiset mittamuutokset onnistuu tarvittaessa. Tilauksesta lisään hihoihin tai helmaan pituutta, jos esimerkiksi kaipaat paidan lyhyempään sivuun lisää mittaa. Kirjoita tilauksen lisätietoihin tai laita viestiä, jos haluat tilata paidan lyhyemmällä tai pidemmällä helmalla tai hihoilla. Voit kirjoittaa suoraan haluamasi pituuden tai esim. +10cm pituuteen. Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.


Materiaalit:

Mekko 100% mulesing-vapaata merinovillaa, joka on neulottu Suomessa Orivedellä Orneuleella. Villakuitu tulee Uruquaysta ja kehrätään langaksi joko Italiassa tai Romaniassa. Erittäin joustavaa keskipaksua interlock-neulosta 250 g/m².

Natural Indigo valmistaa Pauligin paahtimon kahvin valmistuksessa syntyvästä jätteestä luonnollisia väriaineita, joilla tämä villaneulos on värjätty.

Neuloksen toimitti Myllymuksut Oy 


Hoito-ohje:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa max. 30⁰C villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä. Merinovilla on todella herkkä kuitu, ja kaikki lämpötilanvaihtelut kutistavat sitä ja saattavat jopa huovuttaa villan.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää täältä.