Tapiotar mekko - Hiili

Tapiotar - Höyheneukko, lintujen emuu, näkijä, tietäjä, maailmojen välillä kulkija, joka katsoo maailmaa korkeammasta perspektiivistä.

Lähellä vartaloa istuva malli. Aallon muotoa mukaileva helma. Letitetyt olkaimet.

Mekko on joustavaa velour-neulosta, joka on 80% puuvillaa / 20% polyesteriä. Hapsut puukuituista Tencel trikoota 95% lyocelliä ja 5% elastaania. 30⁰C hienopesu.

Valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Toimitusaika tilauksesta 2-3 viikkoa. Mittataulukon mukaisella koolla on normaali 14vrk palautusoikeus.

Päälläni on koko S. Päivän mitat ovat RY 93cm, VY 73cm, LY 100cm ja pituus 164cm.

Valitse variaatio:

232,00 €

∞ 

Tapiotar - Höyheneukko, Lintujen herratar, Holohonka, Parviämmä, Tuhatpyrstön tuuittaja, Satasarjan kasvattaja, Sapuneito, Koppa, Höyhenten emäntä. Lintujen emuu, näkijä, tietäjä, maailmojen välillä kulkija, joka katsoo maailmaa korkeammasta perspektiivistä.

∞  


Mittataulukko ja koko-opas:

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita olen käyttänyt kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisessä koko-oppaassa on ohje mittojen ottoon. Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko mekon mitta sinulle sopiva ja sellainen josta pidät.

OMILLA MITOILLA: Ompelen mekot pääsääntöisesti tilauksesta, joten erilaiset mittamuutokset onnistuu tarvittaessa. Pyynnöstä saat esimerkiksi helmaan lisää pituutta. Kirjoita tilauksen lisätietoihin, jos haluat tilata mekon lyhyemmällä tai pidemmällä helmalla tai laita viestiä. Voit kirjoittaa suoraan haluamasi pituuden tai esim. +10cm pituuteen. Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.Materiaalit:

Mekko on joustavaa velour-neulosta, joka on 80% puuvillaa / 20% polyesteriä. Neliöpaino 240 g/m². 

 Hapsut puukuituista Tencel trikoota 95% lyocelliä ja 5% elastaania. Neliöpaino 230 g/m².Hoito-ohje:

30⁰C hienopesu. Ei suositella rumpukuivausta, eikä kloorivalkaisua.

Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Kuosittele eli venyttele vaate mittoihinsa heti pesun jälkeen, kun vaate on vielä kostea. Saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa 5%.

Kuivaa vaate varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Raikasta vaate tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa vaatetta. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko vaatetta. Selkeästi likainen vaate kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty vaatteeseen.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää  täältä.