Saaristomeri -tyynynpäällinen 48x48cm

Sisustustyynynpäällinen Saaristomeri -kuosilla. Saarien muodot on vapaalla kädellä piirretty, mutta ihan oikeilla paikoillaan ne makaavat. Inspiraationa on maanmittauslaitoksen Maastotietokannan 8/2018 aineisto. 

Kangas on keskipaksua puuvillasatiinia, joka on 100% puuvillaa. Neliöpaino n. 190g. 40-60⁰C normaalipesu. Vetoketjuton kirjekuorisuljenta. Koko 48x48cm.

Suunniteltu, kaavoitettu ja ommeltu Turussa. Kangas digipainettu Aitoolla.


Valitse variaatio:

5,00 € 35,00 €

Hoito-ohje:

Värien kirkkauden kannalta on suositeltavaa pestä tyyny 60°C. Värit eivät kuitenkaan lähde 40°C, joten voit huoletta pestä sen myös alhaisemmassa lämpötilassa. Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Puuvillasatiini kutistuu pesussa 1-3%Kuivaa varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä.


Materiaali:

Materiaali on 100% puuvillaa olevaa satiinia, joka on joustamatonta kudottua kangasta. Puuvillasatiini on mukavan pehmeän tuntuinen ja kevyt kangas. Se kutistuu pesussa 1-3%. Kankaan alkuperämaa on Peru ja se on digipainettu Aitoolla.


Valmistus:

Vuurranin tuotteet suunnitellaan, kaavoitetaan ja ommellaan Turussa. Vuurranin Veera Vuorenpää suunnittelee vaatteet ja niiden painokuosit sekä kaavoittaa vaatteet. Veeran esittelyn löydät täältä. Osan tuotteista hän myös ompelee, kuten juuri tämän tyynynpäällisen. Tämä tuote on siis ommeltu Vuurranin työhuoneella Turussa. Osa vaatteista on leikattu ja ommeltu pienenä sarjana turkulaisella alihankkijalla.