Matruusi narureppu

-70%

Narureppu Saaristomeren kartalla ja löydät aina tiesi kotiin missä sitten seilaatkin. Kuosi on luova piirrokseni Saaristomeren kartasta. Inspiraationa on maanmittauslaitoksen Maastotietokannan 8/2018 aineisto.

Kevyt reppu päiväretkelle tai vaikka saunavarusteille. Narureppu pakkautuu pieneen tilaan, kun sitä ei tarvitse. Narurepun koko tasona on 45x48cm. 

Kangas on Suomessa digipainettua keskipaksua puuvillasatiinia, joka on 100% puuvillaa. Neliöpaino n. 190g. Kantohihnojen nyöri on teollisuuden ylijäämää ja 100% puuvillaa sekin. Valmistuu käsissäni Turussa. 40-60⁰C normaalipesu.

Pakkaa eväät ja reissupyyhe narureppuun ja suuntaa retkelle ihastelemaan luontoäidin taidetta. Hengähdä hetki, istahda rantakalliolle, metsän sammal patjalle tai suon laitaan. Luonto riisuu maailmanhälyn häiritsevät kerrokset. Istu hiljaa ja kuuntele. Tunne kuinka aika hidastuu, rauhoittuu ja pysähtyy. Kuulet taas itsesi ja maailman uudessa perspektiivissä.

Valitse variaatio:

10,00 € 45,00 €

Hoito-ohje:

Värien kirkkauden kannalta on suositeltavaa pestä reppu 60°C. Värit eivät kuitenkaan lähde 40°C, joten voit huoletta pestä sen myös alhaisemmassa lämpötilassa. Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Puuvillasatiini kutistuu pesussa 1-3%Kuivaa varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä.


Materiaali:

Materiaali on 100% puuvillaa olevaa satiinia, joka on joustamatonta kudottua kangasta. Puuvillasatiini on mukavan pehmeän tuntuinen ja kevyt kangas.  Neliöpaino n. 190 g. Kankaan alkuperämaa on Peru ja se on digipainettu Aitoolla. Kantohihnojen nyöri on teollisuuden ylijäämää ja 100% puuvillaa sekin.


Valmistus:

Vuurranin tuotteet suunnitellaan, kaavoitetaan ja ommellaan Turussa. Vuurranin Veera Vuorenpää suunnittelee vaatteet ja niiden painokuosit sekä kaavoittaa vaatteet. Veeran esittelyn löydät täältä. Osan tuotteista hän myös ompelee, kuten juuri tämän narurepun. Osa vaatteista on leikattu ja ommeltu pienenä sarjana turkulaisella alihankkijalla.