Matruusi laukku - Oranssi

Kätevän kokoinen pikkulaukku, jonne mahtuu ne tärkeimmät mukaan: puhelin, avaimet, huulipuna ja kukkaro. Laukun koko on 19 cm x 23 cm. Säädettävä hihna 70-140cm. Suljenta vetoketjulla. Vuoritettu.

Laukku on valmistettu Matruusi hameen ja housujen leikkuujäämistä. Materiaali on 100% puuvillaa olevaa satiinia. Ompelen laukut itse työhuoneellani Turussa.

Saaristomeri-kuosi on luova piirrokseni Saaristomeren kartasta. Ilman karttaa olemme hukassa. Mikä sinut luotsaa läpi elämän karikoiden? Opastaa yli vuolaiden virtojen? Saarien muodot ovat saaneet inspiraationsa maanmittauslaitoksen Maastotietokannan 8/2018 aineistosta.

75,00 €
Varastossa

Materiaali:

Materiaali on 100% puuvillaa olevaa satiinia, joka on joustamatonta kudottua kangasta. Kankaan alkuperämaa on Peru ja se on digipainettu Aitoolla. Laukku on tuettu 100% puuvillaa olevalla kovikekankaalla. Vetoketju ja metallilenkit ovat teollisuuden ylijäämämateriaalia.


Hoito-ohje:

Värien kirkkauden kannalta on suositeltavaa pestä laukku 60°C. Värit eivät kuitenkaan lähde 40°C, joten voit huoletta pestä laukun myös alhaisemmassa lämpötilassa. Pese samansävyisten tekstiilien kanssa. Puuvillasatiini kutistuu pesussa 1-3%.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää täältä.