Alkumeri mekko - Ruoste

-50%

Vaivun alkumeren aalloille, ylläni elämän esiliina. Aalloilla lipuu rikkoutuneita munankuoria, sammon palasia, luovien ideoiden alkuja. Kaiken alkuja.

Alkumeri mekko on kääntömallia ja olemus hyvin erilainen riippuen kummin päin mekon pukee. Toisella puolella V ja toisella esiliinan inspiroima suora muoto.

Täysvino leikkaus tuo 100% puuvillasatiiniin joustoa sekä kauniin vartaloa imartelevan laskeutuvuuden. 40-60⁰C normaalipesu.

Kuosi on luova piirrokseni Saaristomeren kartasta. Digipainettu Suomessa.

Valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna, esim. juuri sopivalla helman mitalla. Toimitusaika tilauksesta 2-3 viikkoa. Mittataulukon mukaisella koolla on normaali 14vrk palautusoikeus.

Päälläni on koko S. Kuvauspäivän mittani RY 93, VY 73, LY 100cm ja pituus 164cm.

Valitse variaatio:

111,50 € 223,00 €

∞ 

Kesäiset sadepisarat ihollani. Kuumina hehkuvat kalliot varpaiden alla. Hiljalleen liplattava meri luo luovuudelle tyhjää tilaa. Vaivun alkumeren aalloille, ylläni elämän esiliina. Aalloilla lipuu rikkoutuneita munankuoria, sammon palasia, luovien ideoiden alkuja. Kaiken alkuja.

∞  


Mittataulukko ja koko-opas

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita olen käyttänyt kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisestä koko-oppaasta löydät ohjeen mittojen ottoon.

OMILLA MITOILLA: Kirjoita tilauksen lisätietoihin tai laita viestiä veera@vuurran.fi, jos kaipaat helmaan lisää pituutta. Voit kirjoittaa suoraan haluamasi pituuden tai esim. +10cm pituuteen. Ja lyhennyskin tietysti onnistuu. Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.


Materiaalit:

Materiaali on 100% puuvillaa olevaa satiinia, joka on joustamatonta kudottua kangasta. Puuvillasatiini on mukavan pehmeän tuntuinen ja kevyt kangas. Se kutistuu pesussa 1-3%. Kankaan alkuperämaa on Peru ja se on digipainettu Aitoolla.


Hoito-ohje:

Värien kirkkauden kannalta on suositeltavaa pestä vaate 60°C. Värit eivät kuitenkaan lähde 40°C, joten voit huoletta pestä vaatteen myös alhaisemmassa lämpötilassa. Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Puuvillasatiini kutistuu pesussa 1-3%. Kuivaa varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Raikasta vaate tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa vaatetta. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko vaatetta. Selkeästi likainen vaate kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty vaatteeseen.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää täältä.