Puuvillasatiini / Saaristomeri-kuosi

Digipainettu puuvillasatiini Saaristomeri -kuosilla. 100% puuvillaa. Kangas on joustamatonta kudottua kangasta, keskipaksua ja jäykästi laskeutuvaa, mutta pehmeää. Vaatteiden lisäksi kangas sopii mainiosti esim. sisustustyynyksi tai verhoksi. Neliöpaino n. 190g. Leveys 150 cm. Normaalipesu 40-60⁰C. Kutistuu 1-3%. Kankaan alkuperämaa on Peru ja se on digipainettu Suomessa Aitoolla.

Saaristomeri-kuosi on luova piirros Saaristomeren kartasta. Saarien muodot ovat saaneet inspiraationsa maanmittauslaitoksen Maastotietokannan 8/2018 aineistosta.

Vain yksityiseen käyttöön eli kankaasta ei saa tehdä tuotteita myyntiin.

Hinta 29€/m. Yksi kpl on siis 10cm eli jos haluat tilata 1,5 metriä tilaa 15 kpl. Kangas toimitetaan yhtenä kappaleena. Määrää pystyy muokkaamaan ostoskorissa.

Valitse variaatio:

3,80 €

Hoito-ohje:

Värien kirkkauden kannalta on suositeltavaa pestä kangas 60°C. Värit eivät kuitenkaan lähde 40°C, joten voit huoletta pestä kankaan myös alhaisemmassa lämpötilassa. Puuvillasatiini kutistuu pesussa 1-3%. Pese valmis tuote samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Kuivaa varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä.