Kaiut paita (maskuliini) - Hematiitti

Korpin siivet käsivarsillani, 12 askelmaa rinnallani, kuiskii kaikuja ikuisuudesta, muotoja kaukaa muinaisuudesta.

Maskuliinille muotoiltu Kaiut paita, mies- tai naisvartaloiselle. Toimistokelpoinen design ulkoiluvaate. Lauluntekijän antiasu hengenravinnon pyyntiin. Äänesi pysyy lämpimänä Pohjolan viimassa laskosten alla. Maadoitu tähän hetkeen, kaikki on ja tapahtuu juuri nyt.

Ei voi pyytää antamatta. Aina anna pyytämättä. Luotteilla luottamus luoden. Laulaen synnyt syitä myöten. Yhteys yli yheksän meren.

Hihat yltävät kämmenselän päälle ja hihasuussa on reikä peukalolle eli kiinteät kämmekkäät hihoissa. Suora lähellä vartaloa istuva malli.

Paita 100% mulesing-vapaata merinovillaa, joka on neulottu Suomessa. Erittäin joustavaa keskipaksua interlock-neulosta 250 g/m². Pesu käsin max 30⁰C tai koneessa villapesuohjelmalla.

Valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Toimitusaika tilauksesta 2-3 viikkoa. Mittataulukon mukaisella koolla on normaali 14vrk palautusoikeus.

Vahva kuin kallio. Hohtava kuin hematiitti ennen kuin kivi rapautuu ja hapettuu verenpunaiseksi. Kiderakenne muuttuu.

Valitse variaatio:

217,00 €

∞ 

Vahva kuin kallio, hohtava kuin hematiitti, korpin siivet käsivarsillani, 12 askelmaa rinnallani, päällä sydämen, kuiskii kaikuja ikuisuudesta, muotoja kaukaa muinaisuudesta. 

∞  


Mittataulukko ja koko-opas:

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita olen käyttänyt kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisessä koko-oppaassa on ohje mittojen ottoon. 

Malli on kaavoitettu miehen vartalolle, mikä tarkoittaa leveämpää selkää, suurempaa väljyyttä kädentien korkeudessa sekä suoraa mallia. Malli on lähellä vartaloa istuva. Malli toimii myös harteikkaalle naisvartaloiselle.

Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko paidan mitta sinulle sopiva ja sellainen josta pidät.

OMILLA MITOILLA: Kirjoita tilauksen lisätietoihin tai laita viestiä veera@vuurran.fi, jos haluat tilata paidan pidemmällä tai lyhyemmällä helmalla. Voit kirjoittaa suoraan haluamasi pituuden tai esim. -5cm pituuteen. Myös hihojen pituuden muokkaus onnistuu.

Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.


Materiaalit:

Mekko 100% mulesing-vapaata merinovillaa, joka on neulottu Suomessa Orivedellä Orneuleella. Villakuitu tulee Uruquaysta ja kehrätään langaksi joko Italiassa tai Romaniassa. Erittäin joustavaa keskipaksua interlock-neulosta 250 g/m².


Hoito-ohje:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa. Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Käytä vain villalle tarkoitettua villapesuainetta tai oliiviöljysaippuaa. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä. Merinovilla on todella herkkä kuitu, ja kaikki lämpötilanvaihtelut kutistavat sitä ja saattavat jopa huovuttaa villan. Ole siis myös silittäessä erityisen varovainen kuuman höyryn kanssa. Silitys nurjalta max 150⁰C (●●)

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää täältä.