Kaarne takki - Petrooli

-30%

Keittovillainen Kaarne takki 100% villaa. Keittovilla on huovutettua villaneulosta, joka joustaa aavistuksen. Jämäkkä paksuus 385 g/m². Pesu käsin tai koneessa villapesuohjelmalla max. 30°C

Hihojen yksityiskohtaa on inspiroinut korpin siipisulat ja petroolia väriä korpin sulkien hohde. Malli on naisen vartalon muotoja mukaileva. Painonappi kiinnitys. Taskut sivusaumoissa.

Valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Toimitusaika tilauksesta 2-3 viikkoa. Mittataulukon mukaisella koolla on normaali 14vrk palautusoikeus.

Päälläni on kuvissa koko S. Päivän mitat ovat RY 92cm, VY 72cm, LY 100cm, pituus 164cm.

Valitse variaatio:

260,40 € 372,00 €

∞ 

Pohjolan tietäjänainen Loviatar on naisten viisauden symboli, siinä missä kaarne eli korppi on linnuksi poikkeuksellisen älykäs, viisas ja vanhaksi elävä musta tietolintu. Odinin Ajatus ja Muisti. Murheet pois vievä tiennäyttäjä.

Kaarne on samaanin apuhenki, henkiauttaja, jonka muotoon muuttuneena Loviatar tekee syntyjen syvien ja salattujen sanojen tiedonhaku matkojaan loven kautta Tuonelaan, henkimaailman puolelle, alitajunnan ja tiedostamattoman tuonilmaiseen mielentilaan. Kaarnen jutustelu ja hiljaiset siiveniskut kuiskivat vanhan tietäjänaisen viisaudesta ja elämänvoimasta.

Pimeyden lintu, Auringon valossa, Raakkuu raakaa totuutta, Itte tiiät, Itte päätät, Muuta mielesi miten tiiät, Parahiksi näet, Näöllä selvänäköisellä, Aivoilla sumuttomilla. Aurinkolintu, Yön pimeydessä, Viheltelee mahdollisuuksia virheissä, Valoa varjopuolissa, Korppien kotisijoilla, Näen valosi, Näen varjosi, Läpi ainaisten aikeidesi. 

∞  


Mittataulukko ja koko-opas

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita olen käyttänyt kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisessä koko-oppaassa on ohje mittojen ottoon. Alla mittataulukko jota käytän kaavoituksessa.

Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, että takin mitta on pituudellesi sopiva. Takki on suunniteltu täyspitkäksi ja pituudeltaan n. 15cm maasta irti olevaksi.  Neulos saattaa kutistua pesussa 5%, mikä on hyvä ottaa huomioon. Neulos kuitenkin palautuu lähes alkuperäisiin ympärysmittoihinsa, kun vaatteen kuosittelee pesun jälkeen kosteana. Hihojen pituus saattaa kutistua 1-2 cm sekä helman pituus n. 5cm.

OMILLA MITOILLA: Kirjoita tilauksen lisätietoihin, jos haluat takin lyhyemmällä tai pidemmällä helmalla. Voit kirjoittaa suoraan haluamasi pituuden tai esim. +10cm pituuteen. Myös hihat saat halutessasi lyhyempänä tai pidempänä. Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.


Materiaalit: 

Keittovillainen Kaarne takki 100% villaa. Keittovilla on huovutettua villaneulosta, joka joustaa aavistuksen. Jämäkkä paksuus 385 g/m².

Metalliset nepparit ovat nikkelittömät ja ne on valmistettu Saksassa.


Hoito-ohje:

Villa on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa. Pesu käsin kädenlämpöisessä vedessä tai koneessa villapesuohjelmalla. Käytä vain villalle tarkoitettua villapesuainetta tai oliiviöljysaippuaa. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä. Ole erityisen varovainen silittäessä kuuman höyryn kanssa. Tarvittaessa silitys nurjalta max 150⁰C (●●).

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää täältä.