Saaristomeri huivi

Pieni huivi, jonka voi sitoa kaulaan tai päähän suojaamaan auringolta. Huivin koko 70x70cm. 30⁰C hienopesu.

Kangas 100% bambuviskoosia, joka on digipainettu Hollannissa. 

Saaristomeri-kuosi on luova piirros Saaristomeren kartasta. Saarien muodot ovat saaneet inspiraationsa maanmittauslaitoksen Maastotietokannan 8/2018 aineistosta.

Ommeltu Turussa Vuurranin työhuoneella.

Valitse variaatio:

5,00 € 45,00 €

Materiaali:

Kangas on 100% bambuviskoosia, ihanan sileää, kevyttä, ilmavaa ja hyvin laskeutuvaa joustamatonta kudottua kangasta. Se ei sähköisty tai tunnu hiostavalta. Bambuviskoosi on selluloosapohjainen muuntokuitu. Sen kuituraaka-aineena on bambukasvi, joka on FSC sertifioitua eli bambu on peräisin kestävästi hoidetuista ja käytetyistä metsistä. Kangas on digipainettu Hollannissa GOTS-sertifioiduilla väreillä. Kankaan alkuperämaa on Kiina.


Hoito-ohje:

Pese samansävyisten tekstiilien kanssa. Tyhjennä pesukone heti ohjelman päätyttyä. Muotoile huivi mittoihinsa ja suorista saumat. Viskoosikuidut voivat turvota ja kutistua jos ne likoavat kauan vedessä. Bambuviskoosi saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa 5%. Kuivaa varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Silitä huivi hieman kosteana, niin saat sen helpommin sileäksi. Raikasta huivi tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa tekstiilejä. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko huivia. Selkeästi likainen huivi kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty siihen.


Valmistus:

Vuurranin vaatteet suunnitellaan, kaavoitetaan ja ommellaan Turun seudulla. Vuurranin Veera Vuorenpää suunnittelee vaatteet ja niiden painokuosit sekä kaavoittaa vaatteet. Veeran esittelyn löydät täältä. Kun vaatteen malli on kohdillaan, se sarjotaan eri kokoihin Kaarinassa. Sarjonnan jälkeen vaate on valmis leikkuuseen ja ompeluun. Vaatteet leikataan ja ommellaan Turussa.