Bambuviskoosi / Saaristomeri -kuosi - Keltainen

-70%

Digipainettu kangas 100% bambuviskoosia. Neliöpaino n. 120g. Leveys n. 140 cm. 30⁰C hienopesu. Saattaa kutistua pesussa 5%.

Saaristomeri-kuosi on luova piirrokseni Saaristomeren kartasta. Saarien muodot ovat saaneet inspiraationsa maanmittauslaitoksen Maastotietokannan 8/2018 aineistosta.

Kangas on ihanan sileää, kevyttä, ilmavaa ja hyvin laskeutuvaa joustamatonta kudottua kangasta. Bambuviskoosin kuituraaka-aineena on bambukasvi, joka on FSC sertifioitua eli bambu on peräisin kestävästi hoidetuista ja käytetyistä metsistä. Kangas on digipainettu Hollannissa GOTS-sertifioiduilla väreillä. Kankaan alkuperämaa on Kiina.

Hinta 11e/m. Yksi kpl on siis 10cm eli jos haluat tilata 1,5 metriä tilaa 15 kpl. Kangas toimitetaan yhtenä kappaleena. Määrää pystyy muokkaamaan ostoskorissa.

Valitse variaatio:

1,10 € 3,80 €

Hoito-ohje:

Pese samansävyisten vaatteiden kanssa nurinpäin käännettynä. Tyhjennä pesukone heti ohjelman päätyttyä. Muotoile vaate mittoihinsa ja suorista saumat. Viskoosikuidut voivat turvota ja kutistua jos ne likoavat kauan vedessä. Bambuviskoosi saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa 5%. Kuivaa ripustettuna varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Silitä vaate hieman kosteana, niin saat sen helpommin sileäksi. Raikasta vaate tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa vaatetta. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko vaatetta. Selkeästi likainen vaate kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty vaatteeseen.