Ajatar housut - Ruoste

-30%

Ajan uurteita, kasvurenkaita, kehoon kerrostuneita tunteita. 

Housut ovat erittäin joustavaa vakosametti-velour-neulosta, joka on 80% puuvillaa / 15% polyesteriä ja 5% elastaania. Erittäin mukavan joustavat päällä, joogasta juhliin. Malli on lanteilta hyvin istuvat ilman väljyyttä. Leveä vyötärönauha ilman kuminauhaa ei paina vatsaa. Kestää hyvin käyttöä ja pesua, eikä rypisty kuten luonnonkuituiset kudotut kankaat. 40⁰C normaalipesu.

Valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Toimitusaika tilauksesta 2-3 viikkoa. Mittataulukon mukaisella koolla on normaali 14vrk palautusoikeus.

Päälläni on koko S. Päivän mitat ovat RY 93cm, VY 73cm, LY 100cm ja pituus 164cm.

Valitse variaatio:

102,90 € 147,00 €

∞ 

Ajan uurteita, kasvurenkaita, kehoon kerrostuneita tunteita. Aika tallentuu uurteina materiaan.

∞  


Mittataulukko ja koko-opas:

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita olen käyttänyt kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisessä koko-oppaassa on ohje mittojen ottoon. 

Housut ovat lanteilta istuvat. Kangas on erittäin joustavaa neulosta. Lahkeen pituus on helpompi hahmottaa lahkeen sisäpituuden avulla eli haarasta lattiaan, sillä vyötärönauha ei ihan yllä vyötärölle, mikä toisaalta riippuu kylläkin lantion korkeudesta. 102cm sivunpituus osuu maahan n.164-167cm pitkillä jalan pituudesta riippuen. Tyylikysymys haluaako nämä maata laahaavina ja hiukan ylipitkinä vai aavistuksen vajaamittaisina.

OMILLA MITOILLA: Kirjoita tilauksen lisätietoihin tai laita viestiä veera@vuurran.fi, jos haluat tilata housut lyhyemmällä tai pidemmällä lahkeella. Tämä malli toimii myös culottes pituudessa jos pidät siitä enemmän. Voit kirjoittaa suoraan haluamasi pituuden tai esim. -5cm pituuteen. 

Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.Materiaalit:

Housut ovat erittäin joustavaa vakosametti-velour-neulosta, joka on 80% puuvillaa / 15% polyesteriä / 5% elastaania. Neliöpaino 290 g/m². Hoito-ohje:

40⁰C normaalipesu. Silitys vain nurjalta. Ei suositella rumpukuivausta, eikä kloorivalkaisua.

Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Kuosittele eli venyttele vaate mittoihinsa heti pesun jälkeen, kun vaate on vielä kostea. Saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa 5%.

Kuivaa vaate varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Raikasta vaate tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa vaatetta. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko vaatetta. Selkeästi likainen vaate kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty vaatteeseen.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää  täältä.