Verso paita - Koralli

Vaatekaapin runkoa, puunhalaajan Verso paita merseroidusta luomupuuvillasta. Paidan hihan muotoa on inspiroinut versot. Uuden alun ja elämän symbolit. Ikuisuuden kiertokulku.

Ihoa myötäilevä t-paita, joka toimii aluspaitana, mutta ei kuitenkaan jää vain aluspaidaksi, vaan on myös sellaisenaan näyttävä ja mielenkiintoinen, jotta sen voi pukea minne vain. Paita on kääntömallia eli voit pukea V-aukon eteen tai taa. Pääntie on avara, jotta paita jää piiloon päällipaidan alle. Tämäkin paita valmistetaan tilauksesta, joten voit personoida helman mittaa tai valita kahden eri koon yhdistelmän.

Neulos on 100% merseroitua luomupuuvillaa (GOTS sertifioitu). Interlock-neulos on joustavaa, mutta ei yhtä elastista kuin elastaania sisältävä Tencel. Max 30⁰C normaalipesu.

Suunniteltu, kaavoitettu ja ommeltu Turussa.

Veeralla on päällä koko M. Veera on 164cm pitkä, hänen rinnanympärys on 95cm, vyötärön 75cm ja lantion 102cm.

Valitse variaatio:

87,00 €
Please select variants first

Mittataulukko ja koko-opas:

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita on käytetty kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisessä koko-oppaassa on ohje mittojen ottoon. Tencel trikoo joustaa hyvin ja tämä malli on tarkoitettu ihoa myötäileväksi. Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko helman mitta sinulle sopiva ja sellainen josta pidät.

OMILLA MITOILLA: Paita valmistetaan tilausten mukaan, joten voit tilata sen juuri mieleiselläsi helman pituudella tai jos esim. kaipaat lanteille tilaa, voit valita kahden eri koon yhdistelmän. Jos haluat paidan lyhyemmällä tai pidemmällä helmalla, kirjoita suoraan haluamasi pituus tai esim. +5cm pituuteen. Kirjoita toiveesi tilauksen lisätiedot kohtaan tai laita viestiä.Materiaalit:

Interlock-neulos 100% GOTS sertifioitua luomupuuvillaa. Neulos on merseroitua. Neliöpaino 200g/m². 100% luomupuuvillaa oleva neulos on joustavaa, mutta ei yhtä elastista kuin elastaania sisältävät neulokset. Neuloksen puuvilla on viljelty Turkissa ja neulottu Portugalissa.


Hoito-ohje:

Max 30⁰C normaalipesu. Ei suositella rumpukuivausta, eikä kloorivalkaisua. 

Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Kuosittele eli venyttele vaate mittoihinsa heti pesun jälkeen, kun vaate on vielä kostea. Interlock-neulos saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa 5%. Helman pituus saattaa kutistua 2-4cm. 

Kuivaa vaate varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Raikasta vaate tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa vaatetta. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko vaatetta. Selkeästi likainen vaate kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty vaatteeseen.


Valmistus:

Vuurranin vaatteet suunnitellaan, kaavoitetaan ja ommellaan Turussa. Vuurranin Veera Vuorenpää suunnittelee vaatteet ja niiden painokuosit sekä kaavoittaa vaatteet. Osan vaatteista hän myös ompelee, kuten juuri tämän paidan. Veeran esittelyn löydät täältä.