Tapiotar toppi - Ikimeri

-30%

Tapiotar - Höyheneukko, lintujen emuu, näkijä, tietäjä, maailmojen välillä kulkija, joka katsoo maailmaa korkeammasta perspektiivistä.

Toppi on kääntömallia, toisella puolella pääntie kaartuu alemmas. Aallon muotoa mukaileva helma. Pidemmälla helmapuolella sivusaumassa halkio vyötärölle asti. Muoto muuttuu helman solmimalla. Letitetyt olkaimet.

Luomupuuvilla-trikoota jossa on 5% elastaania. Ohuehkoa hienolankaista trikoota, joka laskeutuu yhtä kauniisti kuin Tencel. 30⁰C hienopesu.

Valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Toimitusaika tilauksesta 2-3 viikkoa. Mittataulukon mukaisella koolla on normaali 14vrk palautusoikeus.

Päälläni on koko S. Päivän mitat ovat RY 93cm, VY 73cm, LY 100cm ja pituus 164cm.

Valitse variaatio:

102,90 € 147,00 €

∞ 

Tapiotar - Höyheneukko, Lintujen herratar, Holohonka, Parviämmä, Tuhatpyrstön tuuittaja, Satasarjan kasvattaja, Sapuneito, Koppa, Höyhenten emäntä. Lintujen emuu, näkijä, tietäjä, maailmojen välillä kulkija, joka katsoo maailmaa korkeammasta perspektiivistä.

∞  


Mittataulukko ja koko-opas:

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita olen käyttänyt kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisessä koko-oppaassa on ohje mittojen ottoon. Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko paidan mitta sinulle sopiva ja sellainen josta pidät.

OMILLA MITOILLA: Ompelen nämä paidat pääsääntöisesti tilauksesta, joten erilaiset mittamuutokset onnistuu tarvittaessa. Pyynnöstä saat esimerkiksi helmaan lisää pituutta. Kirjoita tilauksen lisätietoihin, jos haluat tilata paidan lyhyemmällä tai pidemmällä helmalla tai laita viestiä. Voit kirjoittaa suoraan haluamasi pituuden tai esim. +10cm pituuteen. Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.Materiaalit:

95% GOTS-sertifioitua turkkilaista luomupuuvillaa jossa on 5% elastaania. Neulottu trikooksi Portugalissa. Neliöpaino 170 g/m².


Hoito-ohje:

30⁰C hienopesu. Ei suositella rumpukuivausta, eikä kloorivalkaisua.

Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Kuosittele eli venyttele vaate mittoihinsa heti pesun jälkeen, kun vaate on vielä kostea. Saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa max. 5%.

Kuivaa vaate varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Raikasta vaate tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa vaatetta. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko vaatetta. Selkeästi likainen vaate kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty vaatteeseen.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää  täältä.