Matruusi laukku - Valkoinen

-40%

Kätevän kokoinen pikkulaukku, jonne mahtuu ne tärkeimmät mukaan: puhelin, avaimet, huulipuna ja kukkaro. Laukun koko on 19 cm x 23 cm. Säädettävä hihna 70-140cm. Laukku on vuoritettu hihnan värisellä puuvillasatiinilla. Suljenta vetoketjulla.

Laukku on valmistettu Matruusi hameen ja housujen leikkuujäämistä. Materiaali on 100% puuvillaa olevaa satiinia. Vetoketju ja metalliosat teollisuuden ylijäämämateriaalia. Suunniteltu ja ommeltu Turussa. Kangas painettu Aitoolla. 40-60⁰C normaalipesu.

Saaristomeri-kuosi on vapaamuotoinen tulkinta Saaristomeren kartasta. Saarien muodot ovat saaneet inspiraationsa maanmittauslaitoksen Maastotietokannan 8/2018 aineistosta.

Valitse variaatio:

57.00 € 95.00 €
Please select variants first

Materiaali:

Materiaali on 100% puuvillaa olevaa satiinia, joka on joustamatonta kudottua kangasta. Kankaan alkuperämaa on Peru ja se on digipainettu Aitoolla. Laukku on tuettu 100% puuvillaa olevalla kovikekankaalla. Vetoketju ja metallilenkit ovat teollisuuden ylijäämämateriaalia.


Hoito-ohje:

Värien kirkkauden kannalta on suositeltavaa pestä laukku 60°C. Värit eivät kuitenkaan lähde 40°C, joten voit huoletta pestä laukun myös alhaisemmassa lämpötilassa. Pese samansävyisten tekstiilien kanssa. Puuvillasatiini kutistuu pesussa 1-3%.


Valmistus:

Laukku on suunniteltu, kaavoitettu ja ommeltu Turussa. Laukun ja sen painokuosin on suunnittellut Veera Vuorenpää. Veeran esittelyn löydät täältä.