Kaiut paita - Luonnonvalkoinen

Kaiut paita kuiskii kaikuja ikuisuudesta, muotoja kaukaa muinaisuudesta. 12 askelman laskostus rinnallasi, päällä sydämen. Liehuva merinovillaneulos tanssii mukanasi tuulessa piirtäen vartalon kaaren esiin. Korkea poolokaulus ja kevyt merinovillaneulos antaa sopivasti lämpöä läpi vuodenkierron. Yhden koon poncho-henkinen vaate.

Pesu käsin max 30⁰C tai koneessa villapesuohjelmalla.

100% merinovillaa oleva neulos on neulottu Suomessa.

Suunniteltu, kaavoitettu ja ommeltu Turussa. 

Veera on 164cm pitkä, hänen rinnanympärys on 92cm, vyötärön 76cm ja lantion 102cm.

Valitse variaatio:

187,00 €

Mittataulukko ja koko-opas:

Yhden koon poncho henkinen vaate laatikkomaisella siluetilla. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko helman mitta sinun vartalollesi sopiva.

OMILLA MITOILLA: Paita valmistetaan tilausten mukaan, joten saat sen halutessasi mieleiselläsi helman pituudella ja muodolla. Jos esimerkiksi kaipaat paidan lyhyempään sivuun lisää pituutta tai haluaisit paidan suoralla helmalla, kirjoita toiveesi tilauksen lisätiedot kohtaan tai laita viestiä. Myös hihojen pituutta on mahdollista muokata.Materiaalit:

100% merinovillaneulos on neulottu Suomessa. Villan alkuperämaa on Argentiina ja se on kehrätty langaksi Italiassa. Neliöpaino 160 g/m². Neulos on erittäin joustavaa.


Hoito-ohje:

Merinovilla on luonnostaan antibakteerista, se puhdistaa itse itseään. Tuuleta villatuotteita usein ja pese vain tarvittaessa villanpesuaineella tai oliiviöljysaippualla käsin tai koneessa max. 30⁰C villapesuohjelmalla. Kevyt linkous sallittu, ei rumpukuivausta. Kuosittele kosteana ja tasokuivaa esimerkiksi froteepyyhkeen päällä. Älä kuivata villaa suorassa auringonvalossa tai muun erityisen kuuman lämmönlähteen kuten patterin vieressä. Merinovilla on todella herkkä kuitu, ja kaikki lämpötilanvaihtelut kutistavat sitä ja saattavat jopa huovuttaa villan.

Säilytä villatuotteet tiiviissä muovipussissa silloin kun ne eivät ole käytössä ja suojaa ne koilta. Käsittele villatuotteet tarvittaessa villanhoitoaineella, joka palauttaa villan pehmeyden ja kosteuden imukyvyn.


Valmistus:

Vuurranin vaatteet suunnitellaan, kaavoitetaan ja ommellaan Turussa. Vuurranin Veera Vuorenpää suunnittelee vaatteet ja niiden painokuosit sekä kaavoittaa vaatteet. Osan vaatteista hän myös ompelee, kuten juuri tämän paidan. Veeran esittelyn löydät täältä.