Ilmatar mekko - Ruoste

-30%

Pyhäjärvi on raudan äiti. Järvimalmin hautoja. Rautakaudella rantahiekasta nostettiin järvimalmia eli limoniittia. Kun rautapitoiset kivi- ja maalajit rapautuvat, rautaa kulkeutuu pohjaveden mukana järviveteen. Järvessä malmi suostuu kerros kerrokselta hiekanjyvän ympärille. Malmia sulateltiin Harolan kiviröykkiöissä.

Helma ja kyljet hienoa luomupuuvillatrikoota jossa on 5% elastaania. Ohuehkoa hienolankaista trikoota, joka laskeutuu yhtä kauniisti kuin Tencel. Rinnalla samettista 100% luomupuuvilla velouria. 30⁰C hienopesu.

Valmistuu käsissäni Säkylässä, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Toimitusaika tilauksesta 2-3 viikkoa. Mittataulukon mukaisella koolla on normaali 14vrk palautusoikeus.  

Päälläni on koko S. Päivän mitat ovat RY 93cm, VY 73cm, LY 100cm ja pituus 164cm.

Valitse variaatio:

163,80 € 234,00 €

∞ 

Veen emo - Ikimeren veen valtiatar. Ilmatar sukeltaa taivaankannelta myrskyvän meren syliin Veen emoksi muuttuen. Veen emo nousee aaltona kalliorannan Loviattareksi. Väinätär, Vuolahatar, Ikimeren veen valtiatar. Minä olen ne kaikki. Luonto. Luontoni. Tuli, vesi, ilma, maa - luonnon elementtien kiertokulku. Kaikki virtaa yhdessä ja sulautuu toisiinsa. Muuttaa muotoaan. Syvältä maasta kohti ilmaa. Ilmatarta. Keveyttä, ilmavaa iloa.

∞  


Mittataulukko ja koko-opas:

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita olen käyttänyt kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisessä koko-oppaassa on ohje mittojen ottoon. Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko mekon mitta sinulle sopiva ja sellainen josta pidät.

OMILLA MITOILLA: Kirjoita tilauksen lisätietoihin tai laita viestiä veera@vuurran.fi, jos haluat tilata mekon pidemmällä tai lyhyemmällä helmalla. Voit kirjoittaa suoraan haluamasi pituuden tai esim. +10cm pituuteen. Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.Materiaalit:

Helma ja kyljet 95% GOTS-sertifioitua turkkilaista luomupuuvillaa jossa on 5% elastaania. Neulottu trikooksi Portugalissa. Neliöpaino 170 g/m². 

Mekon rintaosa on joustavaa velouria, joka on 100% GOTS-sertifioitua turkkilaista luomupuuvillaa. Velour-neulos on valmistettu Turkissa. Neliöpaino 285 g/m².


Hoito-ohje:

30⁰C hienopesu. Silitys vain nurjalta. Ei suositella rumpukuivausta, eikä kloorivalkaisua. 

Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Kuosittele eli venyttele vaate mittoihinsa heti pesun jälkeen, kun vaate on vielä kostea. Saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa 5%.

Kuivaa vaate varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Raikasta vaate tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa vaatetta. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko vaatetta. Selkeästi likainen vaate kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty vaatteeseen.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää täältä.