Hellehattu Saaristomeri -kuosilla

Hellehattu Saaristomeri -kuosilla. Hattu on kääntömallia, se näyttää samalta molemmin puolin eli voit valita molemmille puolille haluamasi värin. Lierin reunassa kulkee rautalanka. Lieri pysyy siten hyvin mallissaan ja sitä voi kivasti muotoilla. Hatun materiaali 100% puuvillaa olevaa satiinia, joka on tuettu puuvillaisella tukikankaalla. Hatun mukana tulee musta ja vihreä satiininauha.

Suunniteltu, kaavoitettu ja ommeltu Turussa. 

Saarien muodot on luovasti vapaalla kädellä piirretty, mutta ihan oikeilla paikoillaan ne makaavat. Inspiraationa on maanmittauslaitoksen Maastotietokannan 8/2018 aineisto.

Valitse variaatio:

127,00 €
Please select variants first

Hoito-ohje:

Käsinpesu. Puuvillasatiini kutistuu pesussa 1-3%Kuivaa varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä.


Materiaali:

Materiaali on 100% puuvillaa olevaa satiinia, joka on joustamatonta kudottua kangasta. Puuvillasatiini on mukavan pehmeän tuntuinen ja kevyt kangas. Se kutistuu pesussa 1-3%. Kankaan alkuperämaa on Peru ja se on digipainettu Aitoolla. Tukikangas 100% puuvillaa. Satiininauha teollisuuden ylijäämää.


Valmistus:

Vuurranin tuotteet suunnitellaan, kaavoitetaan ja ommellaan Turussa. Vuurranin Veera Vuorenpää suunnittelee vaatteet ja niiden painokuosit sekä kaavoittaa vaatteet. Veeran esittelyn löydät täältä. Osan tuotteista hän myös ompelee, kuten juuri tämän hatun. Osa vaatteista on leikattu ja ommeltu pienenä sarjana turkulaisella alihankkijalla.