Vellamo paita V1 - Ruskea

Luonnotarten ikuinen metamorfoosi. Syksyn viilenevissä keleissä Subimagon siivet vaihtui pitkiin hihoihin. Kerrosten alla Vellamon syvyys. 

Vartalon myötäinen malli. Paita on kääntömallia eli voit pukea eteen venepääntien tai lumpeen lehden muotoisen V-pääntien. Aallon muotoa mukaileva helma. Pidemmälla helmapuolella sivusaumassa halkio vyötärölle asti, jonka voi solmia.

Hyväilevän pehmeää ja hyvin pesua kestävää luomupuuvilla single-trikoota 95% luomupuuvillaa / 5% elastaania. 40⁰C normaalipesu.

Valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Toimitusaika tilauksesta 2-3 viikkoa. Mittataulukon mukaisella koolla on normaali 14vrk palautusoikeus.

Päälläni on koko S. Kuvauspäivän mitat ovat RY 93cm, VY 74cm, LY 100cm ja pituus 164cm.

Choose a variant:

78.00 €

∞ 

Vellamo paitaa on inspiroinut vedenhengetär, ujohko vesien vartija. Voit nähdä hänet vilaukselta rantakivillä, luotojen rannoilla, kosken kuohuissa tai murtuvissa aalloissa.

∞  


Mittataulukko ja koko-opas:

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita olen käyttänyt kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisessä koko-oppaassa on ohje mittojen ottoon. Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko paidan mitta sinulle sopiva ja sellainen josta pidät.

OMILLA MITOILLA: Ompelen nämä paidat pääsääntöisesti tilauksesta, joten erilaiset mittamuutokset onnistuu tarvittaessa. Pyynnöstä saat esimerkiksi hihoihin tai helmaan lisää pituutta. Kirjoita tilauksen lisätietoihin, jos haluat tilata paidan lyhyemmällä tai pidemmällä helmalla tai hihoilla tai laita viestiä. Voit kirjoittaa suoraan haluamasi pituuden tai esim. +10cm pituuteen. Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.


Materiaalit:

Single-trikoo 95% luomupuuvillaa / 5% elastaania (GOTS CERES-076). Puuvilla viljelty ja kangas kudottu Turkissa. Kankaan neliöpaino 220 g/m².


Hoito-ohje:

40⁰C normaalipesu, silitys enintään 150°C (••), valkaisu, rumpukuivaus ja kemiallinen pesu kielletty.

Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Kuosittele eli venyttele vaate mittoihinsa heti pesun jälkeen, kun vaate on vielä kostea. Saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa max 5%.

Kuivaa vaate varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Raikasta vaate tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa vaatetta. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko vaatetta. Selkeästi likainen vaate kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty vaatteeseen.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää  täältä.