Veenemon peili - kaulakoru


Mekko on yläosaltaan 100% luomupuuvilla-velouria. Hapsut, alaosa sekä hihojen alapuoli luomupuuvillatrikoota jossa on 5% elastaania. Ohuehkoa hienolankaista trikoota, joka laskeutuu yhtä kauniisti kuin Tencel. 30⁰C hienopesu.

Valmistuu käsissäni Säkylässä, toiveillesi tarvittaessa räätälöitynä. Toimitusaika tilauksesta noin viikko

Kuvauspäivän mittani RY 93cm, VY 73cm, LY 100cm ja pituus 164cm.

42.00 €

∞ 

Ajan kerroksina aaltoilevaa aavaa. Käsivarsillani kasvavaa naavaa. Hehkun taivaalla tulina. Väreilen pohjatuulena.

Ajatukseni valuu läpi ajan, kolmikerroksisen maailman, ulottuvuuksien tuolle puolen, kaikkialle ja ei mihinkään. Mieleni tuonilmainen tila. Koti siellä missä kuljen. Ikuisuus ihollani.

∞  


Mittataulukko ja koko-opas:

Mittataulukossa on mustalla pohjalla vaatteen mitat sekä valkoisella vartalon mitat, joita olen käyttänyt kaavoituksessa. Kuvissa on vaatteen tasokuva, jossa on mittanuolet havainnollistamassa mistä kohtaa vaatteen mitat on otettu. Yleisessä koko-oppaassa on ohje mittojen ottoon. 

Pohjola mekko on yhden koon laatikkomallinen vaate XS-L kokoisille. Hihat ovat kapeahdot, joten käsivarren ympärys hauiksen kohtaa on hyvä tarkistaa. Olka-helma mitan avulla voit tarkistaa, onko mekon mitta sinulle sopiva ja sellainen josta pidät.

OMILLA MITOILLA: Voin tarvittaessa lisätä hihaan leveyttä. Laita viestiä tai kirjoita tilauksen lisätietoihin haluamasi hihan leveys tai esim. +2cm leveyteen. Huomioithan, että mittamuokatuilla vaatteilla ei ole palautusoikeutta, vaan ostopäätös on sitova.Materiaalit:

Hapsut, alaosa sekä hihojen alapuoli 95% GOTS-sertifioitua turkkilaista luomupuuvillaa jossa on 5% elastaania. Neulottu trikooksi Portugalissa. Neliöpaino 170 g/m².

Mekon yläosa on joustavaa velouria, joka on 100% GOTS-sertifioitua turkkilaista luomupuuvillaa. Velour-neulos on valmistettu Turkissa. Neliöpaino 285 g/m².


Hoito-ohje:

30⁰C hienopesu. Ei suositella rumpukuivausta, eikä kloorivalkaisua.

Pese samansävyisten tekstiilien kanssa nurinpäin käännettynä. Kuosittele eli venyttele vaate mittoihinsa heti pesun jälkeen, kun vaate on vielä kostea. Saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa 2%.

Kuivaa vaate varjossa, sillä auringonvalo haalistaa värejä. Raikasta vaate tuulettamalla käytön jälkeen. Vähennät näin pesun aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Pesu myös kuluttaa vaatetta. Poista pienet tahrat käsin ilman, että peset koko vaatetta. Selkeästi likainen vaate kannattaa pestä, ettei tahrat tai hajut pinty vaatteeseen.


Valmistus:

Vuurran on yhden naisen vastuullisen muodin yritys. Minä, Veera Vuorenpää, suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit sekä kaavoitan ja ompelen vaatteet. Vaatteet valmistuu käsissäni Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna. Lue lisää  täältä.